Beschikbaarheid: 7

Workshop Details

Te reserveren tot:03/11/2020 23:00
Begindatum:07/11/2020 19:30
Eindigt op:07/11/2020 22:30

Beschrijving

Na deze avond kunt u hele vis bewerken, die u bij de visboer heeft gekocht, of zelf gevangen. Deze workshop is bedoelt voor sportvissers, keukenprinsen en prinsessen en andere visliefhebbers.

Om 19:30 uur start de workshop, maar koffie en thee staan vanaf 19:15 uur voor u klaar.

Tijdens deze gezellige avond leert u alles over de achtergronden van de vis en keuren van kwaliteit. Vervolgens gaan we aan de slag met  fileren en, of panklaar snijden van twee soorten platvis, dorade en zeebaars. Deze soorten zijn algemeen en makkelijk te koop, dan wel zelf te vangen.

Er zijn messensets aanwezig, maar u kunt ook uw eigen messen meenemen. We slijpen ze ter plekke. Tijdens de workshop kunt u ook messen aanschaffen.

Fileren maakt hongerig. Daarom gaan we haverwege en aan het eind van de workshop een lekker visje bakken en eten.

Na afloop ligt uw eigen gefileerde vis in vacuüm zakken voor u klaar.

Locatie

Reservering

Kosten:
€ 85.00
Aantal deelnemers