Beschikbaarheid: 0

Workshop Details

Te reserveren tot:06/10/2020 23:00
Begindatum:10/10/2020 19:30
Eindigt op:10/10/2020 22:30

Beschrijving

Op de markt uw hele vis kopen en/of uw eigen gevangen vis zelf bewerken? Dat lukt u na deze avond. Deze workshop is bedoelt voor sportvissers, keukenprinsen en prinsessen en andere visliefhebbers.

Om 19:30 uur starten we met de workshop, maar om 19:15 uur staat koffie/thee al klaar.

U wordt persoonlijk begeleid en gaat het grootste deel van de tijd aan de slag met vis, die 's morgens is gekocht op de afslag. Soorten als kabeljauw, wijting, poon, schol en schar mag u verwachten. Meerdere snijtechnieken komen aan bod.

We staan in een heuse fileerderij vlakbij de visafslag. Vochtig en fris dus. Goede schoenen en kleding zijn belangrijk.

Fileren maakt hongerig. Halverwegen de avond bakken en eten we een lekker visje. Natuurlijk kunt u ook gebakken vis mee naar huis nemen.

 

Messen zijn aanwezig en na afloop eventueel te koop. Geen probleem als u uw eigen messen mee wilt nemen. Ze worden die avond voor u geslepen.

Daar kunt u mee thuis komen: Uw gefileerde vis ligt na afloop vacuüm in porties klaar,

Veel plezier tijdens de workshop zeevis fileren.

Locatie

Reservering

Reserveren niet langer mogelijk. Vol