Category: Panvisser
folder_blue.png Panvisser Files: 5

Daar zijn we best trots op. Als mederedacteur van Zeehengelsport publiceert John recepten in de rubriek "Panvisser", waarvan je gaat watertanden. Deze smakelijke recepten staan steeds in een fraaie opmaak vergezeld van prachtige foto's. Absoluut de moeite waard om te lezen en de recepten thuis te bereiden. Veel plezier.

 
Files:
pdf.png Goudvis op het bordje HOT

(2 votes)

Download

Mul op de bbqZie je het al voor je. Op een mooie zomeravond in de tuin. Je zit lekker aan een glaasje witte wijn, pareltjes op het glas. Schitterende goudvissen roosteren heerlijk geurend op jouw barbecue.
Nee joh, laat die goudvissen van je kinderen maar in de vissenkom. Ik bedoel mul en rode poon. Deze fantastische vissen leven gewoon in onze Noordzee en lekker.......



Created
Size
Downloads
2015-11-06
542.3 KB
429
pdf.png Kabeljauw met pit HOT

(2 votes)

Download

Pittige kabeljauwkabeljauwfilet in een heerlijke curry. Beetje pittig gerecht met veel groenten. Samen met een koud biertje en basmatirijst zul je genieten van de bijzondere smaken.



Created
Size
Downloads
2015-11-19
448.12 KB
337
pdf.png Makreel Boemboe Bali en makreel gravad sill HOT

(2 votes)

Download

Makreel gravad sillTwee bereidingen met verse makreel. De pittige makreel Boemboe Bali als hoofdgerecht en makreel gravad sill als brillant  voorafje. Dit wist je vast al........ dit minitonijntje zwemt gewoon in de Noordzee.



Created
Size
Downloads
2015-11-19
412.77 KB
445
pdf.png Makreel broodje maar dan anders HOT

(1 vote)

Download

Broodje makreel maar dan andersDeze keer echter eens iets geheel anders. Namelijk een broodje makreel, maar dan eentje met een bijzondere presentatie. Een pittig makreelgerecht, dat best wel wat voorbereiding vereist om het geheel graatloos te maken. Ook dat kun je leren tijdens één van onze workshops.



Created
Size
Downloads
2015-12-21
315.29 KB
310
pdf.png Noorse visschotel HOT

(3 votes)

Download

Noorse ovenschotelDeze bijzondere schaal Noorse viscompositie gaat 25 minuten in de oven bij 160 graden. De belangrijkste ingrediënten zijn kabeljauwfilet, gerookte zalm en brunost. Brunost is een Noorse kaas met een karamelachtige smaak. Hou je niet van karamel dan volstaat brie ook als kaas.



Created
Size
Downloads
2015-11-19
500.93 KB
335